Info Transport si Livrare

PatutCopii.ro - BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L. (PatutCopii.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Livrare prin Curier - Oriunde in Romania, Livrare in 1-2 zile,  12.9 RON / colet
  • Livrare produse categoria Pat Copii (patuturi grele si voluminoase) 50 lei, oriunde in Romania.
  •  
Cum se preia comanda?
Comenzile se pot plasa pe site 24/7.
Ele se proceseaza in intervalul de lucru 09:00-18:00 Luni - Vineri, iar dvs primiti un email cu confirmarea comenzii dvs. Este posibil sa fiti contactata si telefonic pentru informatii suplimentare. Daca un produs nu mai este in stoc / este dar pe alta nuanta, veti primi un email si un sms. In aceste cazuri comanda se livreaza doar dupa ce s-a definitivat comanda impreuna cu clientul (prin telefon sau email).
 
Cum se face livrarea?
Livram oriunde in Romania, prin Fan Courier , Sameday sau Dragon Star Courier .
Livrarea se face in sistem ramburs, prin curierat rapid. Coletul va fi expediat in 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Prin curierat e rapid, simplu, sigur si va este livrat direct acasa/la serviciu in 1-2 zile oriunde in Romania. Comenzile de pe rural sau orase mici sunt livrate in 1-3 zile lucratoare, in raport de distanta fata de punctele de lucru Fan Courier / Sameday Dragon Star Courier.
Comenzile de produse disponibile cu precomanda sau stoc limitat
Comenzile ce contin produse disponibile cu precomanda vor fi confirmate dupa verificarea stocului sau a datei de import.
 
Cum se face plata? 
Plata se face in sistem ramburs (se plateste atunci cand se ridica coletul).
De asemena, oferim si posibilitatea platii prin transfer bancar.
 

Se pot returna produsele?

Noi dorim ca un client sa revina la noi pe site. E important sa fiti multumit atunci cand cumparati produsele noastre. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna  in termen de 14 zile. Produsele facute la comanda nu se pot returna.

Vanzarile on-line sunt supuse Ordonantei de Guvern OUG34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.


Drepturile consumatorului

 • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.


Conditii de returnare

 • Returnarea se poate face numai daca produsul este returnat in aceleasi conditii in care a fost primit, fara semne de uzura, inclusiv accesoriile aferente, respectiv acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura, lipsuri de nici un fel sau atingeri formei si starii initiale de la livrare.
 • Costurile pentru returnarea produselor cad exclusiv in sarcina clientului, folosindu-se de preferinta acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea, la adresa depozitului de la care a fost livrat produsul. PatutCopii.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, taxele sau comisioanele aferente rambursarii contravalorii comenzii. 
 • Produsele facute la comanda nu se pot returna

Exercitarea dreptului de retragere

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata,  PatutCopii.ro se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract.  Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 1. pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs/Transfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
 2. Clientul va informa PatutCopii.ro in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs. Click aici!


Produse primite defecte

 • In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, acestea vor fi inlocuite cu un produs identic nou si functional, cu conditia notificarii in scris a PatutCopii.ro, in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil, clientul poate opta pentru un produs similar sau pentru returnarea contravalorii acestuia (se va face in maxim 14 de zile de la primirea produsului defect la sediul nostru).
 • Costul transportului tur-retur va fi suportat integral de catre PatutCopii.ro, folosindu-se obligatoriu serviciul de curierat agreat de PatutCopii.ro la momentul returnarii. Livrarea cu orice alt curier va fi suportata integral de catre client.

Pentru orice nelamurire, sugestie sau nemultumire va rugam  sa ne contactati

https://www.PatutCopii.ro/contact sau telefonic la  0720831688.