Termeni si Conditii

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a livrarilor comenzilor si serviciilor asociate site-ului PatutCopii.ro (BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L).

Site-ul PatutCopii (PatutCopii.ro) este operat de societatea BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L, cu sediul in Panait Cerna Nr 2, 030992, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/16603/2017, CUI 38286750. Prin completarea formularului de inregistrare sau plasare de comanda fara cont /cu check out rapid de pe PatutCopii (BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L (PatutCopii.ro) si a tertilor cu care BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L (PatutCopii.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Societatea va retine datele cu caracter personal si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L (patutcopii.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L (patutcopii.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact [at] patutcopii.ro.

 

Termeni si Conditii

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de PatutCopii.ro. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului PatutCopii.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenziile deja efectuate etc.

 In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

 Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. De asemenea vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat.

 Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.

 Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

 Plata si Livrarea

Toate preturile sunt finale si  includ TVA.

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului PatutCopii.ro are valuare contractuala in limita stocului disponibil si dupa ce a fost confirmata de catre magazin.

var uri=location.pathname+location.search;var bootstrap_enabled=(typeof $().modal=='function');if(!bootstrap_enabled){$('head').append('');$('head').append('